Hlavní obsah

Ještěže dárky nenosí Marchand... Pastrňák s Krejčím by se nestačili divit

Mají před sebou náročný program, když je během čtyř dnů čekají v NHL hned tři zápasy. Po nich ale hokejisté Bostonu na chvíli od hokeje vypnou a budou slavit vánoční svátky. A útočník Bruins Brad Marchand v odlehčeném videu zodpovídal dotazy, které dárky by on sám nadělil pod stromeček některým spoluhráčům.

Foto: Chris O'Meara, ČTK/AP

David Pastrňák (88) se raduje se spoluhráčem z Bostonu Bradem Marchandem z gólu.

Článek

Marchand usedl do auta k novináři Joe Haggertymu z NBC Sports a společně vyrazili do jedné z bostonských nemocnic, aby předali dětem dárky. A cestu si zpříjemnili tím, že Marchand vymýšlel, čím by obdaroval své parťáky.

A hned jako první přišli na řadu čeští útočníci David Pastrňák s Davidem Krejčím, se kterými při zranění Patrice Bergerona nastupuje v elitní útočné formaci Medvědů.

Z Pastrňáka si utahoval kvůli jeho odštípnutým předním zubům. „Dal bych mu sadu nových. I když... Už vydělává dost na to, aby se o to postaral sám," chechtal se Marchand.

Po Pastrňákovi si vzal na paškál Krejčího. „Krech by si měl nechat nastřelit vlasy. Ty jeho mu totiž nějak řídnou," nepřestával se smát Marchand.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

#BearTracks 2018 thanks @nhlbruins for visiting Prague ! 📸 by @penzy24_7

Příspěvek sdílený David Pastrnak (@davidpastrnak),Srp 14, 2018 v 5:06 PDT

Radost z jeho prezentu by tak snad měl jen Bergeron. „Jemu bych vybral plášť Supermana. Protože on v podstatě Supermanem je," soudí Marchand o Bergeronovi, který by se do zápasové akce mohl vrátit už o víkendu.

Reklama