Hlavní obsah

Bývalý Plekancův spoluhráč ukázal obrovské srdce při setkání s fanouškem, který přišel o maminku

NHL je pro mnoho fanoušků ligou splněných snů. Není neobvyklé, že fanoušci od hráčů dostávají hokejky či puky. Avšak to, co udělal gólman Montrealu Carey Price, se hned tak nevidí. Svému příznivci jménem Anderson věnoval kromě celé řady podepsaných věcí také pořádné objetí. Video se šíří internetem jako lavina a fanoušky dojímá i proto, že za malým Andersonem stojí velký a smutný příběh.

Foto: Raj Mehta, Reuters

Gólman Montrealu Carey Price v akci (ilustrační foto).

Článek

Chlapec nedávno přišel o matku, která podlehla rakovině. Právě nemocná Andersonova maminka se loni velmi snažila synovi splnit jeho přání - potkat svého idola, Careyho Price. Ačkoli bohužel zemřela, než se to podařilo, setkání jejího syna s gólmanem Canadiens se nakonec uskutečnilo.

Díky pomoci přátel se Anderson mohl jít podívat na ranní trénink Canadiens. A když kolem něj 31letý kanadský brankář procházel, zastavil se u něj a zachoval se k němu absolutně úžasně.

Video, ve kterém je slyšet, jak dojatý chlapec vzlyká, na Facebook umístila Andersonova teta, která k němu napsala: "Chtěla jsem sdílet tohle video, na němž je můj synovec Anderson, který se setkal se svým idolem, Careym Pricem z Montrealu Canadiens."

Andersonova teta v příspěvku neskrývá nadšení z chování gólmanské hvězdy. "Jak můžete na videu vidět, Carey Price se choval prvotřídně. Nejen, že dal Andersonovi dvě podepsané hole, podepsaný puk, podepsal mu dres a minihokejku, ale dal mu také to největší objetí. Slova nedokážou popsat, jak moc to pro Andersona znamenalo a my jsme tomuto skvělému muži navždy závázani."

A slova chvály pějí na kanadského brankáře i fanoušci na sociálních sítích. A to nejen ti, kteří mají v oblibě Montreal. "Tady fanda Blackhawks. A nyní i obrovský fanda Careyho Price. Díky. Bůh žehnej tomuto mladému muži a jeho rodině," napsal na Twitter fanoušek s přezdívkou phil.

Reklama