Hlavní obsah

Roztomilý pozdrav přes plexisklo. V hlavní roli hvězda NHL Marchand a jeho dcera

Kanadský útočník Bostonu Brad Marchand pozval do hlediště TD Garden svou rodinu, aby jim na vlastní oči ukázal trochu ze svého hokejového umění. Během rozbruslení si u mantinelu všiml své dcerky a fanoušci na sociálních sítích šílí z jejich rozkošného pozdravu. Medvědi porazili Senátory 3:2 a Marchand se blýskl prvním gólem utkání.

Foto: Winslow Townson, Reuters

Levé křídlo Bostonu Bruins Brad Marchand slaví gól do sítě Ottawy.

Článek

Souboj druhého a posledního týmu Východní konference vedle dramatické bitvy přinesl i jeden dojemný moment. Hráči obou týmů se právě zahřívali před startem zápasu, když si nepřehlédnutelná postava soupisky Bruins Marchand všiml, že u mantinelu po něm pokukuje jeho roztomilá dcerka.

Rodák z Halifaxu se proto rozhodl jí jet pozdravit přes plexisklo. Malá Marchandová, která měla na sobě dres se stejným číslem, jako nosí její otec, a se jmenovkou „DADDY" (Taťka), oplatila svému hokejovému tátovi polibek a okouzlující video sociálních sítí bylo na světě.

Vítěz Stanley Cupu a držitel zlata z MS 2016 zazářil před zraky své rodiny a domácího publika především ve druhé třetině, když otevřel skóre. Překvapivě vyrovnaný duel rozjetého Bostonu a nejhoršího týmu celé soutěže rozhodl až necelou minutu před koncem David Krejčí. Bruins vyhráli 3:2 a český útočník byl vyhlášen třetí hvězdou zápasu.

Reklama