Hlavní obsah

Báječný zákrok! Hvězda Bostonu se bavila krajanovým kouskem

Boston

Trénují zatím jen po skupinkách, ale i tak už se rodí pozoruhodné kousky, které mohou fandy navnadit na zbytek NHL. Báječný zákrok, který na videu letí internetem, v přípravě předvedl slovenský brankář Bostonu Jaroslav Halák.

Foto: Profimedia.cz

Jaroslav Halák z Bostonu na ilustračním snímku z březnového zápasu s Floridou.

Článek

Pokračování NHL je zatím stále v nedohlednu, probíhají spíše zprávy o tom, kdo z hráčů chytil koronavirus a jak je v Americe pandemie k nezastavení, ale v klubech už se také rozjela příprava na play off. Zatím je to ovšem jen pozvolný rozjezd, o nějakých přípravných kempech není řeč.

Do tréninku se pustili i hráči Bostonu. Včetně obou slovenských matadorů. Halák byl při jedné z akcí už takřka překonán, ale ukázal velkou předvídavost a vytáhl efektní zákrok. Pětatřicetiletý strážce branky zaskočil všechny. Střelec se chytal za hlavu, dobře se ale pobavil, jak je patrné z obrázků, gólmanův hvězdný krajan Zdeno Chára.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

NO FREEBIES ❌ (🎥 Jaroslav Halak, @nhlbruins)

Příspěvek sdílený NHL (@nhl),Čen 30, 2020 v 12:44 PDT

A jak to bude s dohráváním. Vše se rýsuje jen v nepříliš zřetelných obrysech. Vedení NHL zúžilo počet měst, která připadají do úvahy jako dějiště play off. Zůstaly Toronto, Edmonton, Las Vegas a Chicago.

Základní část se - jak je již známo - dohrávat nebude, play off čeká netradičně na 24 týmů, po dvanácti z každé konference.

Reklama

Související témata: