Hlavní obsah

Ovečkin překvapil Vránu. Ten jen nevěřícně koukal. Stejně jako při MS

Praha

Nestačil se divit, jen koukal, co se stalo. Hokejista Washingtonu Jakub Vrána při rozbruslení v NHL trénoval s pukem a piloval techniku. Nevnímal okolí a v rohu přidával jednu osmičku za druhou, jenže pak přijel Alexander Ovečkin a bylo po legraci. Hrající legenda mu jeden puk prostě sebrala.

Foto: Profimedia.cz

Hokejový útočník Washingtonu Jakub Vrána.

Článek

Záměr, omyl, vtip? To ví jen Ovečkin, který Vránovi zničehonic přerušil jeho přípravu. Český útočník jen nevěřícně zíral a pak si jel pro nový puk. Nic jiného mu nezbylo. Na tento moment upozornil i oficiální twitter Washingtonu Capitals.

Ovečkin je známý tím, že má rád vtípky, rád si šťouchne, provokuje. Tohle zažil na posledním mistrovství světa také Vrána, když dával rozhovor po zápase, strčil mu ruský útočník rukavici do obličeje.

Vrána prožíval zklamání, opět žádná medaile z mistrovství světa. Po porážce s Ruskem 2:3 po nájezdech neměl náladu na vtípky, když mu při rozhovoru v mixzóně zničehonic Ovečkin strčil rukavici do obličeje. Český reprezentant neskrýval překvapení, bylo o to větší, když zjistil, kdo za vtípkem stojí.

Jakub Vrána měl při rozhovoru v obličeji Ovečkinovu rukavici! Nezasloužili si vyhrát, zdaleka ne.Video: SPORT.CZ

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.