Hlavní obsah

Hlavními hvězdami týdne v NHL jsou Kaprizov a zdravotní sestra

New York

Hlavní hvězdou prvního týdne v novém ročníku hokejové NHL byl vyhlášen útočník Minnesoty Kirill Kaprizov a spolu s ním zdravotní sestra Brittany Hutchinsonová z covidové jednotky nemocnice v Minneapolis. Vedení NHL se totiž rozhodlo v této sezoně oceňovat i hvězdy mimo led, které pomáhají v boji s pandemií koronaviru.

Foto: Alex Gallardo, ČTK/AP

Útočník Minnesoty Kirill Kaprizov překonává v utkání NHL brankáře Jonathana Quicka z Los Angeles Kings.

Článek

Nováček Kaprizov pomohl Minnesotě vyhrát úvodní dva zápasy. K vítězství 4:3 v prodloužení nad Los Angeles ze stavu 1:3 pomohl dvěma asistencemi a rozhodujícím gólem. Třiadvacetiletý útočník se stal teprve třetím hráčem, který dal gól v prodloužení při svém debutu v NHL. O dva dny později předvedla Minnesota proti Los Angeles další obrat a znovu zvítězila 4:3 v prodloužení, Kaprizov tentokrát nahrál na vítězný gól.

Druhou hvězdou týdne se stal Travis Konecny z Philadelphie, jenž si při dvou výhrách připsal tři góly a dvě asistence. Třetí hvězdou byl další útočník Steven Stamkos z Tampy, která vykročila za obhajobou Stanley Cupu dvěma výhrami nad Chicagem i díky jeho dvěma trefám a třem přihrávkám.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články