Hlavní obsah

Šok pro Colorado: Brankář Varlamov byl zatčen za násilí. Obětí má být ruská topmodelka

Denver
Aktualizováno

Ruský gólman týmu NHL Colorado Avalanche Semjon Varlamov byl zatčen denverskou policií, v cele strávil noc, ale už byl propuštěný na kauci. Brankáři hrozí až šestiletý trest odnětí svobody. Avalanche právě i díky skvělým výkonům ruského gólmana prožívají nečekaně skvělý start do sezóny, který však nyní může být vážně ohrožen.

Foto: David Zalubowski, ČTK/AP

Brankář Colorada Semjon Varlamov v akci při střele Bryana Littlea z Winnipegu.

Článek

Varlamov byl podle policie zatčen za únos druhého stupně a násilný čin třetího stupně, což může být podle právního řádu státu Colorado postihováno trestem odnětí svobody v rozmezí dvou až šesti let.

Pětadvacetiletý gólman podle listu Denver Post strávil noc v cele. Poté, co na něj byl vydán zatykač, se na policii sám přihlásil a ve čtvrtek ráno ho čeká slyšení před soudcem. Ruský hokejista měl podle deníku vzhledem ke své popularitě celu sám pro sebe.

Gólmana soudce dnes propustil na kauci 5 tisíc dolarů a může cestovat s týmem. Může se tak stát, že Varlamov nastoupí do pátečního utkání proti Dallasu.

Ruská média přišla s informací, že poškozenou osobou je Varlamovova partnerka Jevgenija Vavriňuková. Ruskou topmodelku podle jejích advokátů gólman strčil při hádce tak, že narazila na zeď a spadla na zem.

„Liga si je vědoma situace kolem brankáře Semjona Varlamova. Kauzu nebudeme komentovat, dokud nebudeme detailně obeznámeni s fakty a okolnostmi tohoto případu," stojí v prohlášení NHL.

Avalanche rovněž ve svém sdělení novinářům vylučují jakýkoliv komentář k celému incidentu: „Nebudeme situaci komentovat, dokud nebude uzavřeno vyšetřování." Listu Denver Post se nepodařilo získat ani vyjádření kouče Patricka Roye.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články