Hlavní obsah

Králové mají po zpackané sezóně v NHL další ostudu, jejich hráč byl zatčen kvůli drogám!

Los Angeles

Hokejistům Los Angeles Kings letos v NHL hrubě nevyšla cesta za obhajobou Stanleyova poháru. Vyřazením z bojů o slavnou trofej už v základní části však jejich utrpení nekončí. Zámořská média přišla v noci na sobotu s informací, že útočník Králů Jarret Stoll byl zatčen za údajné držení drog.

Foto: Mark J. Terrill, ČTK/AP

Jarret Stoll v dresu Los Angeles.

Článek

Dvaatřicetiletý centr byl zatčen v Las Vegas kvůli podezření z držení kokainu a extáze, jak prozradila tamní policie televizní stanici CBS. Vedení klubu tuto informaci potvrdilo a reagovalo prohlášením.

„Byli jsme upozorněni na policejní zprávu z Clark County v Nevadě ohledně případu Jaretta Stolla. Naše organizace je znepokojena a již začala provádět důkladné interní vyšetřování. I když nadále shromažďujeme další informace, nebudeme zatím podávat bližší vyjádření," stojí ve stručném sdělení hokejového klubu.

Vedení Králů však nemusí trápit problémy s případným propuštěním hokejisty. Stollovi totiž po sezóně stejně skončí smlouva a stane se nechráněným volným hráčem. Poslední skandál mu však ve shánění nového angažmá rozhodně nepomohl.

Kdo je Jarett Stoll?
- Narozen 24. června 1982 v Melville (Saskatchewan, Kanada)
- V NHL hrál za Edmonton a Los Angeles
- Draftován dvakrát, pokaždé ve druhém kole - poprvé jako celkově 46. volba Calgary roku 2000 a podruhé o dvě sezóny později jako 36. hráč v pořadí Edmontonem
Bilance v základní části NHL
ZGABTM
792140239379582
Bilance v play off
9310162668

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články