Hlavní obsah

Útočník Saad podepsal šestiletou smlouvu s Columbusem

Columbus

Den poté, co Columbus získal do svých služeb hokejového útočníka Brandona Saada, s ním podepsal novou dlouholetou smlouvu. Dvojnásobný vítěz Stanleyova poháru, který do kádru Blue Jackets přišel z Chicaga jako hlavní součást velké výměny mezi oběma kluby, si má podle informací TSN v příštích šesti letech vydělat 36 miliónů dolarů.

Foto: Chris O'Meara, ČTK/AP

Brandon Saad (vpravo) podepsal s Columbusem dlouholetou smlouvu.

Článek

"Brandon Saad je ve 22 letech dvojnásobný vítěz Stanley Cupu. Umí dávat góly, je to rozený vítěz," uvedl generální manažer Columbusu Jarmo Kekäläinen po výměně. "Jsme hodně rádi, že jsme získali hráče takového kalibru, a také nás těší, že jsme se dohodli na dlouhodobé spolupráci," dodal nyní Kekäläinen.

Saad je 43. hráčem draftu 2011. V základní části NHL má na kontě 208 zápasů a 126 bodů (52+74), v play off už stihl 67 startů a 34 bodů (15+19).

V poslední sezoně nevynechal ani jediný z 82 duelů, s 52 body byl čtvrtý v klubové produktivitě a s 23 góly třetí mezi střelci týmu. Při úspěšném tažení vyřazovacími boji, které Chicago zakončilo ziskem Stanleyova poháru, přidal v 23 zápasech 11 bodů (8+3).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články