Hlavní obsah

Crosby vyslyšel fanouška a přišel mu domů podepsat dresy

Pittsburgh

Hokejista Sidney Crosby splnil přání fanouškovi, který toužil po jeho podpisu a umístil kvůli tomu výzvu na velkou ceduli u silnice vedle svého domu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sidney Crosby na archivním snímku během zápasu s Českou republikou.

Článek

"Side, prosím, podepiš mi dres," stálo na ní obrovskými písmeny. Na ceduli rovnou visel i dres Pittsburghu s Crosbyho číslem 87. Fanda Darryl Pottie ji postavil u svého domu v Enfieldu v provincii Nové Skotsko.

Hlavním městem provincie je Halifax, odkud člen prestižního Triple Gold Clubu za vítězství ve Stanley Cupu, na olympijských hrách a mistrovství světa pochází. I díky letošnímu zisku druhého Stanleyova poháru v kariéře se Crosby v této oblasti v těchto dnech pohyboval.

V pátek najednou zaklepal na dveře fanouškova domu. "Ahoj, tak jsem tady podepsat ten dres," překvapil Crosby jeho obyvatele. Samotný Darryl byl v práci, ale Crosby mu zanechal podpisy na dresu Pittsburghu i na dalších dvou dresech kanadské reprezentace a ochotně zapózoval na fotografiích s jeho manželkou a dcerou.

"Je to něco neuvěřitelného. Nikdy bych si ani nepomyslel, že se tohle může stát. Ani za milion let. Jsem nadšený, že mám podepsané dresy, je to skvělý příběh. Jen mi mohla žena zavolat," smál se Pottie.

Reklama