Hlavní obsah

Jágr zřejmě ve druhém zápase play-off nastoupí

NEW YORK

Podle posledních zpráv ze zámoří by Jaromír Jágr měl ve druhém zápase úvodního kola play-off NHL nastoupit. Útočník New York Rangers nedohrál sobotní zápas proti hokejistům New Jersey Devils kvůli nespecifikovanému zranění ruky. V pondělí dopoledne vynechal trénink, ale podle kouče Toma Renneyho se jeho potíže zmírnily.

Článek

"Cítí se lépe. Vypadá to, že to není nic opravdu vážného," řekl Renney podle newyorského listu Staten Island Advance. Stejný pramen uvádí, že má Jágr zraněné levé rameno. Opora týmu v neděli netrénovala, ani se nebavila s novináři. "Ale já myslím, že bude hrát," prorokoval Jágrův spoluhráč z útoku Michael Nylander.

Jágr se zranil ve třetí třetině utkání už za rozhodnutého stavu 1:6. Při snaze atakovat Scotta Gomeze soupeře netrefil tak, jak by chtěl. Jeho stav zatím podle Renneyho není stoprocentní. Ihned po zápase české eso vyšetřili tři ortopedi Rangers. Jágr pak ruku neměl v žádném speciálním krunýři, ale volně podél těla.

Kasparaitis: Když je marod, radši na něj nemluvím

V neděli ještě netrénoval ani obránce Darius Kasparaitis, který se s Jágrem potkal u fyzioterapeutů. Ale moudřejší než ostatní nebyl. "Když je marod, radši na něj nemluvím. Nevypadal moc šťastně," uvedl ruský zadák.

Do hry prý co nevidět naskočí Martin Ručinský, který zmeškal třináct zápasů kvůli zlomenině levého ukazováčku. Vrátit by se měl v jednom ze dvou následujících domácích zápasů Rangers.

Do branky by se měl dnes v noci postavit Kevin Weekes místo švédského nováčka Henrika Lundqvista, který po návratu po zranění pustil ve dvou zápasech jedenáct branek.

Reklama