Hlavní obsah

Luxusní nabídka na gól. Hvězdy Bostonu se srazily a malér byl na světě

Děkuji za šanci. To si mohl v NHL říci Anders Lee z New York Islanders, který vstřelil hodně snadný gól. Stačilo mu přitom tak málo, ani se nemusel snažit. On sám nečekaně vyzrál nad dvěma protihráči z Bostonu. Luxusní nabídku mu předložili brankář Tuukka Rask a Brad Marchand, nejproduktivnější hráč Bruins.

Foto: Profimedia.cz

Anders Lee z New York Islanders využil nabídky, kterou mu předložili brankář Tuukka Rask a Brad Marchand z Bostonu.

Článek

Nevyhnuli se, oba šli na stejnou stranu, srazili se a puk už nebyl pod jejich kontrolou. Takový byl výsledek srážky hráčů Bostonu za brankou.

Komunikace je základ, je klíčová pro řešení situací, kde se musíte ve zlomku vteřiny rozhodnout. Zmatku využil sedmadvacetiletý Lee, našel si puk a bez problémů vstřelil gól. Situaci chtěl zachránit obrovitý obránce Zdeno Chára, ale přijel pozdě. První gól utkání byl na světě, Lee nakonec v utkání dosáhl celkem na dva góly a jednu asistenci.

„Udělal jsem několik zákroků v první třetině, takže tam bylo i několik pozitiv," řekl pro nhl.com k první dvacetiminutovce gólman Bostonu. „Takových zápasů moc nevidíte, aby brankář jako on takto zahrál. Snažíme se každou noc, když jsme na cestách, potřebujeme vyhrávat," přidal se šťastný forvard Islanders.

Reklama

Související témata: