Hlavní obsah

Dráždivé video musí pryč! V zámoří jsou pobouřeni, klub NHL se omlouvá

New York

K chystaným oslavám stého výročí existence NHL chtěli přispět uvolněným a vtipným příspěvkem, to ale narazili! Frivolní video klubu Anaheim Ducks, na němž se útočník týmu Ryan Kesler prochází nahý kancelářemi klubové centrály a intimní partie mu zakrývá jen černý obdélník, však bylo na prudérní Ameriku až příliš. Po ostré kritice, která se snesla na jejich hlavy na sociálních sítích, se Kačeři rozhodli výroční pozdrav ze svých twitterových stránek stáhnout.

Foto: Profimedia.cz

Ryan Kesler, protagonista kontroverzního videoklipu klubu Anaheim Ducks, který v zámoří vzbudil pohoršení.

Článek

V klipu Kesler v rouše Adamově prochází kancelářemi, mine i dvě ženy, až se ho jeden z pracovníků zeptá: „Hej, Kesi, co to tu vyvádíš? Nemáš kalhoty." A 33letý forvard nevzrušeně odpoví: „NHL slaví sté narozeniny. Tak oslavuju v kostýmu, v němž jsem se narodil."

Klub se omlouvá

„Mělo jít o jakousi neformální gratulaci k oslavám 100. výročí vzniku NHL," reagovali na svém oficiálním twitterovém účtu po smršti kritických reakcí Ducks, jejichž dres obléká i český útočník Ondřej Kaše. „Zpětně si ovšem uvědomujeme, že její obsah může být vnímán jako necitlivý. Video bude staženo, omlouváme se," dodává kalifornský vítěz Stanley Cupu z roku 2007.

Líbí se Vám nápad a provedení klipu Anaheimu k výročí NHL?
Ano. Je to vtipné a uvolněné, nijak mne to neuráží
85,7 %
Ne, tohle se nepovedlo. Působí to trapně
14,3 %
Celkem hlasovalo 10523 čtenářů.

Reklama

Související témata: