Hlavní obsah

Dravecký přijde v hokejové LM o dva zápasy a zaplatí 1200 eur

Aktualizováno

Hokejisté Třince se v následujících dvou utkáních Ligy mistrů musejí obejít bez slovenského útočníka Vladimíra Draveckého. Čtyřiatřicetiletý hráč, který v minulé extraligové sezoně zaskakoval i na pozici obránce, dostal trest zákazu startu a pokutu 1200 eur (přes 31 tisíc korun).

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Třinecký útočník Vladimír Dravecký (druhý zprava) oslavuje se spoluhráči gól při zápase hokejové extraligy. (ilustrační foto)

Článek

Dravecký se provinil v 7. minutě pátečního utkání v Lahti, jež Oceláři prohráli těsně 0:1, kdy atakoval loktem do hlavy domácího útočníka Franka Gymera. Při zákroku ho navíc zasáhl kolenem.

Zkušený útočník Dravecký přijde o nedělní duel Třince na ledě Junosti Minsk a také o páteční domácí odvetu s Lahti. Nastoupit může až příští neděli v souboji s Minskem.

Hned po prvním utkání nové sezony Ligy mistrů byl už v pátek potrestán rovněž liberecký útočník Michal Bulíř. Za napadení, jehož se dopustil ve čtvrtečním duelu na ledě Belfastu, dostal poloviční trest - stop na jeden zápas a pokutu 600 eur.

Reklama