Hlavní obsah

Česká paráda v Lize mistrů! Tohle je teď prej cool, směje se hrdina okamžiku

Plzeň

Vidina postupu do čtvrtfinále Ligy mistrů se plzeňským hokejistům po domácí porážce od Lausanne 1:2 sice trochu vzdálila, ale i tak je mohl alespoň částečně těšit solidní předvedený výkon. Brankář Dominik Frodl dokonce ukázal parádičku, která zaujala i na sociálních sítích.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Zleva brankář Plzně Dominik Frodl, Cory Emmerton z Lausanne a Lukáš Kaňák z Plzně.

Článek

Ve třetí třetině ještě za vyrovnaného stavu si Frodl sjel pro puk daleko od své brány k mantinelu a rozjetého dotírajícího hráče soupeře se zbavil elegantní kličkou a v klidu rozehrál.

„Věci, které vypadají nádherně, když vyjdou, ale úplně nechcete, aby je dělal zrovna váš gólman...," píše k riskantnímu kousku plzeňského brankáře oficiální twitterový účet hokejové Ligy mistrů.

„Prej je to teď cool dělat takový věci," zavtipkoval nad příspěvkem na svém účtu.

Klička mu sice vyšla, ale chvíli poté inkasoval rozhodující gól po rychlém úniku po křídle od Genazziho, který se trefil pod horní tyč.

„Nevím, co se tam stalo. Najednou jel sám na bránu, bohužel mi to propadlo, ale Lausanne takhle hrálo celý zápas. Čekali na nás ve středním pásmu, neměli tolik střel, snažili se to hrát do prázdné brány," mrzelo Frodla.

Reklama

Související témata: