Hlavní obsah

Kladno zkusí virtuálně vyprodat stadion a pomoci při pandemii

Hokejový klub Rytíři Kladno se pokusí virtuálně vyprodat stadion a pomoci lidem v první linii v boji s pandemií koronaviru. Klub hrajícího majitele Jaromíra Jágra, který po roce v extralize sestoupil do první ligy, zahájil snahu imaginárně zaplnit ČEZ Stadion pro 5200 diváků v pátek.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr při utkání v Litvínově.

Článek

"Fanoušci si budou moci vybrat z pěti možností. Koupí vstupenky mohou pomoci buď pečovatelským domům pro seniory, integrovanému záchrannému systému Kladno, prodavačům ve spřátelené obchodní síti Kaufland (pobočka Kladno), řidičům ČSAD Kladno či zaměstnancům České pošty, kteří v Kladně pracují," uvedl na klubovém webu tiskový mluvčí Rytířů Lukáš Jůdl.

Vstupenky k sezení se prodávají za 150 korun a ke stání za 100 korun. K dispozici je i 50 míst VIP za 1000 korun. Prodej skončí v pátek 17. dubna. Fanoušci mohou vyhrát ceny včetně Jágrova podepsaného dresu.

Reklama

Související témata:
  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas gólem přispěl k výhře Caroliny, Kämpf zapsal asistenci

Hokejisté Caroliny dokázali ve čtvrtečním zápase NHL porazit Detroit na svém ledě 4:0. Jednou brankou se na výhře Hurricanes podílel i český forvard Martin Nečas. Jednu asistenci si připsal útočník David Kämpf, jenž pomohl Torontu k vítězství 5:1 nad Washingtonem.
NačítámNačíst další články