Hlavní obsah

Nedvěd nevylučuje příchod do Liberce, má ale i jiné nabídky

V nejbližších dnech by mělo být definitivně jasno, kde bude v letošní sezóně působit hokejový útočník Petr Nedvěd. Šestatřicetiletý hráč se neprosadil v kempu do kádru New York Rangers a měl zamířit do extraligového Liberce. To se však zatím nestalo a zástupci severočeského klubu již přiznali, že s Nedvědovým příchodem příliš nepočítají. Hokejista však angažmá v týmu Bílých Tygrů stále nevylučuje.

Článek

"Já sám jsem ještě nic neodpískal," řekl v pátek Nedvěd. Jasno by mělo být již brzy. "Chci se co nejdříve rozhodnout. Možná už v pátek nebo zítra," uvedl zkušený centr, který minulou sezónu oblékal dres pražské Sparty. K libereckému týmu se zatím nepřipojil, protože má ještě další nabídky. "Jeden z důvodů to je," uvedl.

Konkrétní informace ale říci nechtěl. Ani jména lig, ze kterých se mu kluboví manažeři ozvali. "Dohodli jsme se, že to nebudeme komentovat. Proto nechci nic zveřejňovat," vysvětlil Nedvěd.

Ze hry podle všeho není ani jeho případné angažmá v Kontinentální lize, kde se o něj zajímal Petrohrad. Nedvěd sice po zveřejnění této zprávy v minulých dnech uvedl, že do Ruska nejde, dnes ale řekl, že reagoval na informaci, že už se dohodl na spolupráci a do Petrohradu odchází. "Jen jsem řekl, že momentálně tam nejdu a nic jsem nepodepsal. Co se stane zítra, nevím," uvedl Nedvěd.

Reklama

Související témata: