Hlavní obsah

Zamilovaný Jágr. Takhle se tulil ke své lásce

Kladno/Praha

Hrající majitel kladenských hokejových Rytířů má plnou hlavu starostí se skládáním týmu na novou extraligovou sezonu, ale jeho krásná přítelkyně Dominika mu je ve všem oporou. Zamilovaný Jaromír Jágr si byl vyvětrat hlavu u vody, kde jej v objetí se svou přítelkyní zachytila známá zpěvačka Olga Lounová.

Foto: Pavel Mazáč / Sport

Jaromír Jágr se svou přítelkyní Dominikou po postupu Kladna do extraligy

Článek

Jágr má nyní spoustu starostí se skládáním týmu na novou sezonu, která bude opět po roce extraligová. Řada hráčů, včetně například gólmanské opory Košarišťana, klub opustila, a tak za ně musí najít adekvátní náhrady, což není úplně snadné.

Když už ale najde volnou chvilku, neváhá a vydá na procházku k vodě, aby si trochu provětral hlavu. Vyrazil na ní v doprovodu své krásné přítelkyně Dominky a známé zpěvačky Olgy Lounové, se kterou pár pojí přátelství. „Když fouká studený vítr, ale láska hřeje," připsala zpěvačka k fotografii, kterou Dominika sdílela na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Dominika Branišová (@dominikabranisova)

„Děkujeme za fotku :-*" odvětila 26letá modelka. Z fotografie čiší pohoda a zamilovanost z obou stran. Našel Jágr konečně tu pravou?

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec