Hlavní obsah

OBRAZEM: Borec nejen na ledě. Pastrňákova vkusná extravagance boduje i u módní policie

Báječně mu to jde s holí na ledě, rozhodně by se však neztratil ani ve světě módy. Nejlepší český hokejista posledních let David Pastrňák se nebojí obléct ani extravagantní outfity, které by někomu připadaly už za hranou. Havířovský odchovanec však má vkus, což oceňují i fanoušci.

Foto: Petr Horník, Právo

David Pastrňák se svou švédskou přítelkyní Rebeccou Rohlssonovou na letošním slavnostním zakončení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech.

Článek
Fotogalerie

Loni v létě NHL vyhlásila soutěž, v níž fanoušci vybírali nejlépe oblékaného hráče soutěže. Už dostat se do užšího finále mezi čtyřku nejlepších byl úspěch, Pasta v něm ale předčil i útočníky Austona Matthewse z Toronta, Marka Scheifeleho z Winnipegu i Jacka Eichela z Buffala.

Pětadvacetiletý křídelník nakonec obdržel téměř třetinu hlasů fanoušků (32,4 procenta) a o 1,2 procenta porazil Matthewse.

Foto: Twitter

David Pastrňák v tyrkysovém obleku se sněhuláky.

Když v roce 2017 vyhrál poprvé Zlatou hokejku pro nejlepšího českého hráče sezony, přebíral ji Pastrňák v obleku, který nebyl nikterak výstřední.

Foto: Twitter

Pasta se nebojí ani křiklavých barev.

Postupem času se však začal módě věnovat víc a víc. A zejména v zámoří na zápasy NHL nejednou dorazil v dost extravagantním outfitu.

„Na oblékání dbám. Baví mě to, je to takový můj koníček. Nemám problém si obléct to, co se líbí mně. Pro mě osobně je důležité, abych se cítil dobře," prohlásil v minulosti.

Foto: Show Jana Krause, Profimedia.cz

David Pastrňák v Show Jana Krause.

Jednou třeba jeho tyrkysové sako s kalhotami zdobily sněhuláci, jindy zase na stadion přijel ve svítivě zeleném obleku.

Foto: @NHLBruins, Twitter

Útočník Bostonu David Pastrňák a jeho outfit před středečním zápasem ve Philadelphii.

Pokaždé ale vždycky perfektně sladěn, takže u fanouškovské módní policie vždycky zabodoval.

Reklama

  Třinec - České Budějovice dnes 17 : 00
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice