Hlavní obsah

Jedinečná nabídka! Slovenští fanoušci mohou jet na zápas vlakem s hokejisty

ivi (Bratislava)Právo

Slovenští hokejoví fanoušci mají jedinečnou příležitost cestovat vlakem z Bratislavy do Košic společně s reprezentací. Mohou si totiž zakoupit jízdenku do vlaku spolu se vstupenkou na utkání příští týden proti Finsku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český brankář Jakub Kovář během přípravného utkání se Slováky v Jihlavě.

Článek

Závěrečnou přípravu před letošním mistrovstvím světa absolvují slovenští hokejisté v Bratislavě a jedno z přípravných utkání proti Finsku odehrají ve středu 19. dubna v košické Steel aréně. V den utkání vyrazí vlak společně s hokejisty a fanoušky před půl desátou dopolední z Bratislavy. Vlak postupně zastaví v Trenčíně, Žilině, Liptovském Mikuláši a v Košicích, kde se od 17:00 hodin odehraje zmíněné utkání.

Cestou se fanoušci mohou setkat s hráči a připravená je i autogramiáda přímo ve vlaku. Po utkání čeká fanoušky i hráče společná cesta zpět do Bratislavy, kde se 21. dubna odehraje další utkání v rámci Euro Hockey Challenge mezi Slovenskem a Finskem.

Zajímavostí zpáteční cesty z Košic do Bratislavy bude i to, že společně s fanoušky pojedou vlakem nejen slovenští, ale i finští reprezentanti.

Reklama

Související témata: