Hlavní obsah

Americké hokejistky se svlékly. Jsou hrdé na své bohatství

Praha

Nebojí se. Pokud se americké hokejistky do něčeho pustí, nezůstane jejich snažení bez odezvy. V březnu členky národního týmu oznámily, že budou bojkotovat mistrovství světa, pokud nebudou mít lepší podmínky. Byly vyslyšeny, a nakonec slavily světový titul. Počtvrté za sebou. Teď se opět hlásí o slovo. Jak? Šest hráček se svléklo pro časopis ESPN Body Issue.

Foto: espn.com

Hokejistky amerického národního týmu se svlékly pro ESPN.

Článek
Fotogalerie

„Z hlediska svalů jsme silné ženy. Máme velké nohy a velké zadky. Hokej je o zrychlení, výbušnosti, síle. Nemáme velikost S, ale jsme hrdé na naše největší bohatství, a to jsou naše nohy a naše zadečky," řekla pro espn.com devětadvacetiletá Meghan Dugganová.

Nemají postavu modelek, které se pohybují na molech, musí mít sílu, fyzičku. Hokej je zkrátka jiný, jde o kontaktní sport.

„Na letišti narazíte na lidi, kteří se ptají, jaký sport hrajeme. Pak nám řeknou: „Ach, myslel jsem si, že budete větší." Nebo „Vypadáte docela malá a máte všechny zuby?" Jsme normální ženy. Rády se oblékáme a vypadáme hezky. Existuje mylná představa, že pokud hrajeme lední hokej, jsme určitě jiné i mimo led. Jsme normální," přidala se Monique Lamoureux-Morandová.

Nahé sportovkyně na stránkách časopisů nejsou ničím výjimečným. ESPN Body Issue zveřejnil před pár týdny také bez jediného kousku oblečení bojovnici z UFC Michelle Watersonovou. Na titulní stránce ESPN Body 2017 se také objevila blonďatá dánská tenistka Caroline Wozniacká.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články