Hlavní obsah

Slováci vědí víc. Jágr bude hrát na mistrovství světa, už je na tramvaji

PRAHA

Jaromír Jágr a jeho účast na mistrovství světa na Slovensku 2011? Patrně tomu tak skutečně bude. Pořadatelé uveřejnili vzhled autobusů a tramvají, které budou fanoušky za pár měsíců rozvážet. A kladenský odchovanec je jedním z reklamních taháků. Proti jeho postavě na vozidle MHD stojí zase slovenská hvězda Marian Hossa.

Foto: 2011 IIHF World Championship, Slovakia

Jaromír Jágr a Marian Hossa mají přilákat fanoušky na hokejové mistrovství světa.

Článek

„Chceme návštěvníkům a obyvatelům Bratislavy a Košic připomínat, že začátek této úžasné sportovní události se blíží. Budeme rádi, pokud obě města budou více žít hokejem díky označeným autobusům a tramvajím,“ řekl generální ředitel Mistrovství světa 2011 Igor Nemeček.

Podoba tramvaje pro hokejové mistrovství světa na Slovensku, které proběhne příští rok v Bratislavě a Košicích.foto: 2011 IIHF World Championship, Slovakia

První hokejová tramvaj vjela do bratislavských ulic v pondělí. Podobně tomu tak bylo i u autobusu. Košice se přidají za pár dní. Premiérově přibude nový přírůstek do Bratislavského dopravního systému - Mercedes Capa City, který bude použit pro reklamní účely. Celkově půjde o 120 metrů čtverečních lepící fólie.

Světový šampionát startuje 29. dubna. Finálový den je naplánovaný na 15. května a česká reprezentace bude titul mistrů světa na Slovensku obhajovat.

A co Jágr a jeho účast na šampionátu? U sousedů už je jeho obří fotografie na trolejbusu. A samotný hráč? "Řekl mi, že by chtěl přijet na poslední turnaj Euro Hockey Tour před mistrovstvím světa. Má zájem, to mě těší," řekl před pár týdny trenér reprezentace Alois Hadamczik.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články