Hlavní obsah

Za pár hodin vypukne prodej lístků na České hokejové hry, tedy také na Jágra

PRAHA

Příležitost pro fanoušky. Tak lze označit České hokejové hry, které se koncem dubna odehrají v Brně. A proč příležitost? V programu je závěrečná prověrka české reprezentace na evropské tour před mistrovstvím světa, které se koná na Slovensku od 29. dubna do 15. května. Na brněnské zápolení se rozběhne prodej lístků zítra ráno v devět hodin.

Foto: Maja Suslin, ČTK/AP

Puk přepadá přes brankáře Alexandra Saláka v utkání českého národního týmu proti Finsku na Švédských hrách.

Článek

V hale Rondo se uskuteční poslední díl letošního seriálu Euro Hockey Tour. V širším kádru reprezentačního týmu je nejen útočník Jaromír Jágr, který se na startu na hrách předběžně domluvil s trenérem Aloisem Hadamczikem. Vyloučený není ani start brankáře Dominika Haška.

"Doufáme, že brněnští fanoušci dostojí své pověsti a že se nám podaří překonat návštěvnost z předchozích dvou ročníků, která shodně činila něco málo přes 18 tisíc za pět zápasů,“ připomíná Jana Obermajerová ze společnosti BPA.

Prodej vstupenek bude zahájen ve středu 23. února v devět hodin ráno. K dostání budou pouze na www.ticketpro.cz a ve vybraných pobočkách sázkové kanceláře Tipsport.

Vstupenky na čtvrteční zápas budou za 250 (stání) a 390 korun (sezení). Na víkendové duely lze zakoupit jen denní vstupenky na obě utkání za 390 (stání) a 590 korun (sezení).

V již probíhajícím předprodeji na generálku českého národního týmu před světovým šampionátem, jež se uskuteční 27. dubna v pražské O2 areně proti Kanadě, bylo dosud prodáno přes 3700 vstupenek. Na tento duel před MS stojí lístky od 390 do 990 korun.

Program Českých hokejových her v Brně
Čtvrtek 21. dubna
18:10 Česko - Finsko
19:30 Švédsko - Rusko (Malmö)
Sobota 23. dubna
14:00 Česko - Rusko
19:00 Švédsko - Finsko
Neděle 24. dubna
14:00 Rusko - Finsko
18:00 Česko - Švédsko

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články