Hlavní obsah

Slovenský fanda pobavil. Líbat partnerku se mu vůbec nechtělo

Toronto/Praha

Vzal to do svých rukou. Svým chováním překvapil a hlavně pobavil. Slovenský fanoušek v přestávce během utkání mistrovství světa v ledním hokeji hráčů do 20 let mezi Slovenskem a USA při tzv. Kiss cam políbil místo své partnerky pivo, čímž rozesmál nejen americké komentátory.

Slovenský fanoušek líbá pivo

 
Článek

Jedná se o klasickou zábavu při hokejových střetnutích. Při přerušené hře, když se na ledě nic neděje, kamera vybere náhodné páry a prostřednictví líbací kamery (Kiss cam), která se objeví na kostce nad ledem, je vyzve, aby si dali polibek. Stejné to bylo i v zápase juniorů Slovenska se Spojenými státy americkými na světovém šampionátu v Kanadě.

Příznivec našich východních sousedů ale předvedl netradiční reakci. Vzhledem k tomu, že jeho partnerka byla značně v rozpacích, přitiskl své rty k pivu, které měl v ruce. Naopak značně zaskočená žena skrývala svůj obličej v rukou.

Ani tohle zábavné gesto ale nepomohlo slovenským mladíkům, kteří podruhé na turnaji prohráli. Svěřenci Ernesta Bokroše padli 2:5 a s hrozivým skórem 2:10 se krčí na předposledním místě skupiny B. Horší je pouze Lotyšsko.

Reklama

Související témata: