Hlavní obsah

Fotbalista Fuller chystá v Anglii oslavu pro kamaráda Bolta

Nejrychlejší sprinter planety Usain Bolt možná oslaví tři olympijská zlata a stejný počet světových rekordů z Pekingu v anglickém městě Stoke-on-Trent. Jeho dlouholetý kamarád z Jamajky, fotbalista Ricardo Fuller, který hraje za nováčka Premier League Stoke City, pro něj chystá večírek.

Článek

"Bude asi dost vytížený, ale pozval jsem ho na oslavu," řekl listu The Sun Fuller. "Známe se od střední, je to můj velký kamarád. Vždycky, když jsem na Jamajce, tak spolu chodíme pařit. Jak jste ale všichni během olympiády viděli, je mnohem lepší tanečník než já," uvedl. "Nevím, jestli by mohl hrát fotbal, ale tancováním by se určitě uživil," dodal.

Fuller dokonce s Boltem, který v Pekingu získal zlato ve světovém rekordu na tratích na 100 a 200 metrů i ve štafetě, během studií trénoval pod vedením sprinterova kouče Glena Millse. "Na škole jsem byl na stovce docela dobrý. Když ale vybírali lidi pro atletické družstvo, vždycky jsem se schovával, protože jsem chtěl hrát fotbal," uvedl s tím, že by však klidně vyměnil několik gólů v nejvyšší anglické lize za tři olympijské medaile. "Abych se cítil tak dobře, jako teď Usain, musel bych v dresu Stoke rozhodnout finále Ligy mistrů," prohlásil Fuller.

Reklama