Hlavní obsah

Mechanici Mercedesu si zavtipkovali, ze Schumachera stvořili dědu

PRAHA

Michael Schumacher v sedmdesáti letech? Mechanici Mercedesu už patrně vědí, jak bude vypadat. Při Velké ceně Monaka v Monte Carlu to mohl poznat i sám sedminásobný mistr světa, kterému je sice dvaačtyřicet, ale čas nezastavíte. Fotomontáž mohl německý pilot zhlédnout na záchodě v garáži, tam byla minulý víkend zavěšena.

Foto: koláž Sport.cz s pomocí FreakingNews.com

Michael Schumacher jako stařík a jeho aktuální podoba.

Článek

Vtípku se zasmál i Norbert Haug, sportovní šéf Mercedesu. „Na stěně visí hodně fotek. Dokonce i ti, kteří se milují, nesmí nikdy zapomenout smát se sami sobě,“ uvedl Haug pro Bild, který se tak postavil za tvrdě pracující tým mechaniků.

Internetové stránky FreakingNews.com si pohrály s podobiznou německého pilota. A to s narážkou na jeho věk a návrat a do formule 1. Na fotografii je Schumacher vyobrazen vrásčitý, šedivý a plešatý. Toho se poté chytli mechanici Mercedesu. Většina z nich totiž pochází z Anglie, nyní prokázali svůj smysl pro černý humor.

„Pokud by naši kluci neměli smysl pro humor, nebyli by schopni opravit havarovaný vůz za půl hodiny,“ dodal Haug. Co na to samotný slavný závodník? Agentury mlčí..

Reklama