Hlavní obsah

Hamilton dostal vášnivý polibek od krásné Naomi, ale týmu se musel omluvit

Sáchir

Ukázal se na okruhu v Bahrajnu s britskou topmodelkou a herečkou Naomi Campbellovou. Dokonce od ní její krajan dostal pěkně vášnivý polibek, jinak ovšem Lewis Hamilton svého nedosáhl. Ve třetím závodě sezóny obsadil druhé místo za Sebastianem Vettelem, tudíž se pilot Mercedesu dívá na záda konkurentovi z Ferrari také v celkovém pořadí.

Foto: Hamad I Mohammed, Reuters

Supermodelka a herečka Naomi Campbellová a její vášnivý polibek Lewisu Hamiltonovi...

Článek
Fotogalerie

Třináctka se mu stala osudná. Když ve 13. kole na trať po nehodě Lance Strolla z Williamsu vyjel safety car, Lewis Hamilton vyrazil přezout pneumatiky. Pilot Mercedesu ovšem v boxech podle komisařů úmyslně zpomalil Daniela Ricciarda z Red Bullu, za což posléze dostal trest v podobě pětivteřinové penalizace.

„Moje chyba. Omlouvám se týmu, že jsme v jejím důsledku ztratili cenný čas," kaje se britský pilot.

V cíli ztratil na vítěze přes šest sekund. Penalizace tedy závod z matematického hlediska nerozhodla, určitě však výrazně ovlivnila. A podle názoru některých expertů byla hodně přísná.

„Nevím, jestli bych bez trestu Vettela dostihl, ale s trestem to bylo dvakrát tak těžké. Přesto jsme však získali dobré body a skvělý boj pokračuje," přemítá Hamilton.

Do stíhací jízdy dal maximum

Ztrátu výrazně zmenšil, ale dojet Vettela nedokázal. „Do stíhací jízdy jsem dal maximum, ale byla to dlouhá cesta. Ztrácel jsem celých devatenáct sekund. Dal jsem však do toho všechno, co jsem jen mohl. Ferrari nakonec odvedlo skvělou práci, ale společně zabereme a vrátíme se do boje," ujišťuje Brit.

„Jsem samozřejmě zklamaný. Závody jsme potenciálně mohli vyhrát," neskrývá.

Do závodu promluvila i týmová strategie. Räikkönen dostal ve Ferrari pokyn pustit před sebe Vettela, stejně jako Bottas uvolnil cestu svému kolegovi z Mercedesu.

„Velký dík patří tobě Valtteri, že jsi byl džentlmen. A gratuluji Sebastianovi, který odvedl fantastickou práci," oceňuje Hamilton.

Reklama

Související témata: