Hlavní obsah

Jed a závist? Pojďte do mě, v dobrém vám to vrátím, píše vyznamenaný Podmol. Místo kšiltovky nasadil něco jiného

Praha

Cítil se povzneseně ve společnosti dalších vyznamenaných. Ničím si freestylemotokrosový mistr světa Libor Podmol nechtěl nechat kazit radost z večera, během kterého obdržel vyznamenání z rukou prezidenta Miloše Zemana.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Motocyklový závodník Libor Podmol (vpravo) převzal z rukou prezidenta ČR Miloše Zemana medaili Za zásluhy I. stupně

Článek
Fotogalerie

„Tak to vypadá, že tím životem proplouvám s vyznamenáním...," psal na sítích s hrdostí a radostí. Pro mnohé bylo jeho jméno mezi oceněnými překvapivé. Prezident jej zařadil mezi vyznamenané coby FMX šampiona, který přinesl do svého sportu nové prvky.

„Mám z toho radost, ať si kdo co chce říká. Tolik hustejch lidí, válečnejch hrdinů, vážených doktorů... no a pak já a Jarda (Jágr). Bylo mi ctí být ve vaší společnosti vyznamenaných. Máme to u nás v zemi tolik šikovných lidí," rozepsal se dále na sítích, kde je tradičně velmi aktivní. I teď, kdy na motorku nemůže, protože se stále dává dohromady po těžkém zranění z první poloviny tohoto roku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Tak to vypadá, že tím životem proplouvám s vyznamenáním... 😅Státním vyznamenáním🇨🇿. Mám z toho radost, ať si kdo co chce říká🤠. Tolik hustejch lidí, válečnejch hrdinů, vážených doktorů... no a pak já a Jarda. Bylo mi ctí být ve vaší společnosti vyznamenaných. Máme to u nás v zemi tolik šikovných lidí...🙏🙌🖤🇨🇿 V dozvuku včerejších projevů, i já chci v životě nadále bojovat za mír a lásku, při tom reprezentovat naší zemi jak nejlépe budu umět a snažit se dělat svět o trochu lepším místem. Proti závisti a komentářům na #cizized plných jedu o kterých jsme mohli slyšet včera a víme asi všichni, že jsme na to u nás v zemi občas specialisti. Zlo bude vždycky zlo, malé či velké a dobro se z něj nikdy nestane. Mysleme na to, když nám při chvilkové slabosti naskočí do hlavy nějaká ta negace. Nešiřme zlo, nepomáhejme mu. Tvořme dobro a plivejme kolem sebe Mír a Lásku 🙏🖤🇨🇿🙌. Tak a teď pojďte do mě hejtři, já vám to v dobrém vrátím😉 😎. I got State Honor yesterday at Prague Castle from Mr.President of my country🇨🇿. Happy and proud will continue to represent my country and fighting for good 🙏🇨🇿🙌. P.s. Tahle foto speciálně pro @jj68jaromirjagr abys viděl co jsem tam venku nacvičoval🤠. Příště bych rád popolemizoval o životě 💪🇨🇿. Fotku zachytil skvělý @baudys37

Příspěvek sdílený Libor Podmol (@liborpodmol),Říj 29, 2019 v 12:09 PDT

Někteří jeho fandové očekávali, že na slavnostní večer dorazí s tradiční kšiltovkou. Nakonec se v ní neukázal, vybral si jinou pokrývku hlavy, ale ani tu nepředvedl při slavnostním aktu, ale jen venku před Hradem.

Počítal, že ne všichni budou kvitovat, že je mezi oceněnými. „Pojďte do mě hejtři, já vám to v dobrém vrátím," zachovával dobrou náladu i na fotografii.

Reklama

Související témata: