Hlavní obsah

Praha se brání! Falešná informace, reagují rozezlení pořadatelé velkého podniku

Pojede se v Praze, stojí si za svým pořadatelé české Grand Prix. I přes nepříznivé zprávy ohledně vývoje pandemie, se nic nemění na plánu uspořádat v pátek a v sobotu večer dva závody prestižní plochodrážní série v Praze na Markétě.

Foto: Sport.cz

Stadion na Markétě s novou plochou uvnitř oválu a dalšími rekonstruovanými částmi je připraven na GP.

Článek

Organizátoři z české metropole se zkraje tohoto týdne pozastavili nad zprávou, kterou přinesl polský plochodrážní web. Upozorňuje v ní na situaci v Česku s tím, že se objevují v kuloárech zvěsti, že na poslední chvíli budou závody přesunuty do polské Bydhoště.

„Chceme upozornit všechny fanoušky, kteří se na pražský závod chystají, že jde o falešnou informaci, která není v žádném případě nijak podložena," odrážejí na svém webu pražští organizátoři informační útok z Polska.

Seriál v srpnu začal ve Vratislavi, pokračoval v Gorzowě, po pražském dvojzávodě 18. a 19. září (vždy v 18:45) bude končit dalšími dvěma podniky na počátku října v Toruni.

Praha je tak jediným mimopolským dějištěm. Kalendář dostal zkraje léta zcela novou provizorní podobu poté, co z toho původního nezůstalo nic po příchodu pandemie.

Sobotní závod v Praze je vyprodaný, na páteční ještě vstupenky jsou. Hlediště může být podle požadavků hygieny zaplněno pouze z poloviny.

Reklama

Související témata: