Hlavní obsah

Přeskočil Tower Bridge, s motorkou umí i surfovat. Teď šílený Bondův dublér míří do Prahy

Praha

Kouzelník pro jedny, šílenec pro jiné. Na své motorce každopádně předvádí skoky odporující mnoha fyzikálním zákonům. A nyní legendární australský jezdec Robbie Maddison, který už jako dublér také zastupoval Jamese Bonda, potvrdil svou účast na akci FMX Gladiator Games. Nejstarší evropská freestyle motokrosová show se uskuteční 19. listopadu v pražské O2 areně.

Robbie Maddison jezdí na motorce po voděVideo: Reuters

 
Článek
Fotogalerie

Robbie Maddison jezdí na motorce po vodě

Skok Robbieho Maddisona z můstku v Utahu

Motokrosová show se do povědomí fanoušků adrenalinu zapsala mnoha extrémními výkony. A letos se mohou těšit na experta z největších.

Robbie Maddison už dokázal přeletět fotbalové hřiště, přeskočil rozevřený londýnský Tower Bridge nebo Korintský průplav, svými kousky šokoval býčí arénu v Madridu. Naposledy se jako první na světě naučil na motorce jezdit po vodní hladině. Se svým speciálně upraveným strojem dokázal dokonce i surfovat v obrovských vlnách na plážích Tahiti.

Asi nepřekvapí, že právě šílený Australan jako dublér zastupoval Jamese Bonda v nebezpečných motorkářských scénách slavného filmu Skyfall. Spustil se také ze skokanského můstku v Utahu nebo vyskočil na Vítězný oblouk v Las Vegas a poté skočil zase dolů...

Maddisona zkrátka baví posouvat hranice lidských možností a pokusí se o to také v Praze. „Limity máte pouze ve své hlavě. Na vás záleží, jak si je nastavíte," láká fanoušky.

V O2 areně bude v dobré společnosti. V nové aréně, která bude postavena do kříže, a ve které budou jezdci skákat proti sobě, se potká s nejlepšími FMX gladiátory současnosti. Čtyři kapitáni povedou své týmy do nebezpečných bojů o nejlepší triky. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketportal.

Reklama

Související témata: