Hlavní obsah

S motorkou skočil i z můstku, do Prahy však Bondova dubléra nepustí zranění

Bondův dublér se zranil a do Prahy nedorazí. Nepříjemná zpráva pro příznivce motokrosových show, kteří se ovšem i tak mají na co těšit. Již 19. listopadu proběhnou v O2 aréně další FMX Gladiator Games. Čtyři kapitáni Libor Podmol, Martin Koreň, Adam Jones a Nate Adams tady povedou své týmy do bojů o nejefektnější triky.

Skok Robbieho Maddisona z můstku v Utahu

 
Článek
Fotogalerie

Robbie Maddison jezdí na motorce po vodě

Skok Robbieho Maddisona z můstku v Utahu

Šílený Australan svůj start v Praze potvrdil, tento týden však dorazila špatná zpráva. Robbie Maddison se zranil a s přetrženou šlachou musel na operaci.

Velká škoda, vždyť dublér Jamese Bonda ze slavného filmu Skyfall láme v sedle motorky všechny bariéry. Dokázal už přeletět fotbalové hřiště, přeskočit rozevřený londýnský Tower Bridge nebo Korintský průplav, svými kousky šokoval býčí arénu v Madridu. Jako první na světě se naučil na motorce jezdit po vodní hladině. Spustil se také ze skokanského můstku v Utahu nebo vyskočil na Vítězný oblouk v Las Vegas a poté skočil zase dolů...

Robbie Maddison tedy nedorazí, přesto je soupiska jeho kolegů lákavá. Vévodí jí čtyři kapitáni Libor Podmol, Martin Koreň, Adam Jones a Nate Adams. Z domácích jezdců nebudou chybět Filip Podmol, Matěj Česák, Zdeněk Fusek nebo Radek Bílek, ze zahraničních hostů přijedou Gilles Dejong, Alex Kolesnikov, Davide Rossi, Jamie Squibb, Matteo Botteon, Erick Ruiz, Daniel Bodin a Jason Cesco.

Scéna bude situována do kříže

Na diváky letos čeká překvapení, poprvé v historii dostanou jedinečnou možnost dostat se také do zákulisí nejstarší evropské freestyle motokrosové akce. Show se vrací ke své podstatě založené na gladiátorských zápasech.

„Letos jsme se odvážili změnit set up. Maximálně využijeme celé plochy a prvně v historii postavíme v aréně čtyři dopady. Scéna bude situována do kříže, takže jezdci budou lítat přes sebe. Všichni diváci v hale tak budou mít možnost vidět celý skok z boku," avizuje Marek Rejman, zakladatel a organizátor FMX Gladiator Games.

Během večera bude také pokřtěna knížka Deník Libora Podmola. Vstupenky jsou v předprodeji v síti Ticketportal.

Reklama

Související témata: