Hlavní obsah

Horor! Auto se po ráně do stromu rozpadlo na dvě půlky, pilotka vyletěla a nabralo ji další

Santo Domingo

Záběry z nemocnice působí jako zázrak. Pilotka Valentina Tomasellová se netváří nijak zkroušeně, v pohodě komunikuje, jen zraněná ramena a pár menších šrámů si odnesla z hororově vyhlížející havárie, která se odehrála při závodech v Dominikánské republice.

Hororová nehoda pilotky na závodním okruhu v Dominikánské republice

 
Článek

Okruh Sunix Race v Santo Domingo Este zjevně nemá optimální zajištění, na jaké jsou zvyklí jezdci při větších akcích. Ostatně není na ně ani stavěn. Stačí pohled na stromy či další auta v bezprostřední blízkosti trati.

Výsledkem kolize při jednom z víkendových závodů tak byla děsivá rána právě do vzrostlého stromu. Vůz se rozletěl na dvě části a nebylo nic, co by venezuelské závodnici zabránilo v tom, aby nekontrolovaně opustila sedadlo. Přistála na karosérii dalšího vozu zúčastněného v hrozivě vyhlížející havárii.

Záchranáři přispěchali rychle, místní média psala, že závodnice byla v bezvědomí, v nemocnici naštěstí na jejím těle napočítali relativně málo šrámů, jak ostatně napovídá obrázek z lůžka, odkud už stačila vzkázat: "Znovu jsem se narodila!."

Jen rameno Venezuelanky je pořádně pochroumané. „Ale nebojte se, nejsem v žádném nebezpečí. Moje hlava, moje lebka a moje páteř jsou v pořádku."

Reklama

Související témata: