Hlavní obsah

S žádostmi o ruku se v Tokiu roztrhl pytel! Sportovkyně si vezme kouče, na druhý pokus

Další žádost o ruku byla k vidění na olympijských hrách v Tokiu. Argentinská šermířka María Belén Pérezová Mauriceová dnes prohrála v druhém kole turnaje maďarskou šavlistkou Annou Mártonovou, a když poskytovala televizní rozhovor, její kouč a dlouholetý partner zvedl ručně psaný nápis "Vezmeš si mě, prosím?" Na druhý pokus uspěl.

Foto: Sakura Murakami, Reuters

Šťastný pár Lucas Guillermo Saucedo a šermířka María Belén Pérezová Mauriceová

Článek

V roce 2010 trenér Lucas Guillermo Saucedo u Pérezové Mauriceové nepochodil, při druhém pokusu už šermířka řekla ano. Kouč poprosil dobrovolníka o papír, aby na něj mohl svoji žádost napsat. Dobrovolník původně odmítl, ale Saucedo ho nakonec "uplatil" olympijským odznáčkem.

S přípravou svatby budou muset partneři počkat, kvůli protikoronavirovým opatřením nemohou ihned opustit olympijskou vesnici. Do Buenos Aires se vrátí koncem týdne.

Také německý fotbalista Max Kruse v neděli využil přímého přenosu ze zápasu z olympijských her k žádosti o ruku. Po vítězství 3:2 nad Saúdskou Arábií si půjčil při rozhovoru pro televizní stanici ARD mikrofon, svlékl si dres a poklekl. Na spodním triku měl v kurdštině nápis adresovaný své přítelkyni Dilaře. Později na instagramu oznámil, že souhlasila.

Reklama

Související témata: