Hlavní obsah

Fitzpatrick podepsal s Bills kontrakt na 60 milionů dolarů

Quarterback Ryan Fitzpatrick se dohodl s týmem Buffalo Bills na šestiletém kontraktu v hodnotě 60 miliónů dolarů – 24 miliónů dolarů garantovaných.

Foto: gettyimages.com

Fitzpatrick podepsal s Bills kontrakt na 60 milionů dolarů

Článek

„Mám z toho samozřejmě velkou radost,“ řekl Fitzpatrick v pátek v telefonickém rozhovoru pro NFL Network. „Nebudu lhát, když se o podobné věci jedná, snažíte se na to nemyslet, nechat to být a soustředit se na svůj výkon. Ale velice se vám uleví, když už je celá věc uzavřená. Jsem velmi nadšený, že strávím další roky v dresu Buffala Bills.“

Pokud by se Bills nedohodli s Fitzpatrickem na nové smlouvě, stal by se z něho po sezóně volný hráč – pravděpodobně nejlepší quarterback, který by byl příští rok k dispozici na seznamu volných hráčů.

Absolvent Harvardské univerzity v letošní sezóně zkompletoval 134/202 přihrávek pro 1,477 yardů, 12 touchdownů a 6 interceptions. Fitzpatrick má lví podíl na tom, že se Buffalo Bills nacházejí s bilancí 4-2 na druhém místě v konferenci AFC East za New England Patriots, kteří mají bilanci 5-1. Bills v neděli cestují do Toronta, kde se střetnou s týmem Washington Redskins.

Reklama