Hlavní obsah

Zranění jí vystavilo stop. Atletická kráska se na MS nepředstaví

Tahle novina atletické fanoušky nepotěší! Elitní dálkařka Darja Klišinová svoje stříbro z minulého MS v Londýně na světovém šampionátu v Dauhá obhajovat nebude. Osmadvacetiletá Ruska, která je považována za jednu z nejpohlednějších světových atletek, sice do Kataru dorazila, ale její start v sobotní kvalifikaci zmařilo svalové zranění.

Foto: Profimedia.cz

Darja Klišinová do dálkařské soutěže na MS v Dauhá nezasáhne.

Článek
Fotogalerie

„Bohužel jsme se svým trenérským týmem rozhodli nestartovat na MS. Důvodem je zranění stehenního svalu, které mi nedovoluje výkon na maximální úrovni. Zkoušeli jsme ho zatížit na tréninku, ale znovu se ozvalo," vysvětlila Klišinová v pátek ráno fanouškům na svém Instagramu.

Po úspěchu na minulém světovém šampionátu, kde se výkonem rovných sedm metrů vklínila na stříbrný stupínek mezi dvojici Američanek Reeseová, Bartolettaová, toho Klišinová v minulé sezoně příliš nepředvedla. Změnila kouče, vynechávala mítinky Diamantové ligy a připravovala se na tréninkových kempech v USA a ve Valencii. Ruský šampionát v Čebokarsech nicméně ovládla vysoce solidním výkonem 682 cm.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Обожаю лето и, особенно, отдых на побережье, когда для него есть время. Но после пребывания на активном солнце и в соленой воде моя кожа часто испытывает чувство стянутости и становится сухой. Поэтому всегда уделяю особое внимание ежедневному уходу и увлажнению. Моей палочкой-выручалочкой стали уже полюбившиеся увлажняющие средства марки CeraVe. Я вам о них уже рассказывала. Перед выходом из дома не забываю о защите от ультрафиолета: утром всегда наношу увлажняющий лосьон для лица с фактором защиты SPF 25. Он отлично увлажняет, при этом быстро впитывается и высыхает, не оставляя следов на одежде. Для ухода за телом предпочитаю летом Увлажняющий лосьон с помпой, он имеет невесомую текстуру, не оставляет ощущения жирности и липкости, не содержит отдушек. Мини-формат лосьона 88мл очень удобен в использовании: всегда ношу его с собой, беру с собой на тренировки. А вы регулярно пользуетесь увлажняющими средствами? #cerave #ceraverussia @cerave_russia

Příspěvek sdílený The official Darya Klishina (@dariaklishina),Kvě 26, 2019 v 7:14 PDT

Při absenci Klišinové tak bude Rusko v dálkařském sektoru v Dauhá zastupovat pouze Jelena Sokolovová (pochopitelně startující pod neutrální vlajkou), stříbrná olympijská medailistka z OH 2012 v Londýně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Entering the new week like 🌪 #Monday #motivation #spain #valencia

Příspěvek sdílený The official Darya Klishina (@dariaklishina),Zář 16, 2019 v 4:00 PDT

Reklama

Související témata: