Hlavní obsah

Jamajská atletická superstar Usain Bolt má dceru

Kingston

Už je to tady! Někdejší superstar světové atletiky Usain Bolt se stal poprvé otcem. Třiatřicetiletý sprinterský rekordman se dočkal vytoužené dcery, která podle informací jamajských médií přišla na svět už v neděli. Nejrychlejší muž planety už předem varoval všechny budoucí nápadníky, aby si na něho dali pozor.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jamajský sprinter Usain Bolt ještě během své aktivní kariéry na Zlaté tretře.

Článek

"Všichni muži, všichni kluci! Nehrajte si se mnou!" vzkázal osminásobný olympijský vítěz v žertu už v březnu, kdy na sociálních sítích prozradil pohlaví očekávaného potomka. Dnes mu a jeho partnerce Kai Bennettové k narození dcery pogratuloval i jamajský premiér Andrew Holness.

Světový rekordman v bězích na 100 a 200 metrů a jedenáctinásobný mistr světa ukončil atletickou kariéru na světovém šampionátu v Londýně v roce 2017. Potom usiloval o dráhu profesionálního fotbalisty, ale z jeho snahy o získání angažmá například v Austrálii sešlo.

Před rokem Bolt oznámil, že se sportem končí a bude se věnovat byznysu. Podniká teď v oblasti elektromobility a se značkou Bolt Mobility se pokouší prorazit na trhu s elektroskútry.

Reklama