Hlavní obsah

Smutná zpráva! Nejslavnější ruský klub je v slzách

Moskva/Praha

Sportovní svět zasáhla další smutná zpráva. Pustil ji do éteru nejslavnější ruský klub - CSKA Moskva. V souvislosti s komplikacemi po nákaze Covid-19 zemřel v neděli lékař basketbalového týmu Roman Abželilov. Otci dvou dětí přitom bylo pouze 44 let. O úmrtí informoval ruský klub na svých oficiálních stránkách.

Foto: Sport.cz

Smutná zpráva pro sportovní svět. V souvislosti s nákazou Covid-19 zemřel lékař Roman Abželilov z CSKA Moskva, nejslavnějšího ruského klubu.

Článek

„Odpočívej v pokoji, příteli. Vyjadřujeme soustrast rodině, přátelům i všem nejbližším Romana," uvádí se v prohlášení klubu. „Byl to úžasný člověk, oblíbený. Řadě z nás pomohl překonat zdravotní problémy. Je to pro nás všechny obrovská ztráta," dodávají zástupci moskevského gigantu. Klub neskrývá obrovský smutek a organizuje finanční sbírku pro rodinu.

„Je to rána pro celý klub. Zemřel skvělý lékař a výjimečný člověk. Hokejový klub vyjadřuje celé rodině nejhlubší soustrast. Nikdy nezapomeneme," přidávají se k basketbalistům i zástupci hokejového CSKA Moskva.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.