Hlavní obsah

Velký muž s velkým srdcem. Ikona NBA udělala krásné gesto

Atlanta/Praha

Tohle se jen tak nevidí. Legenda basketbalové NBA Shaquille O'Neal ukázal, že je mužem se srdcem na správném místě. Při svých nákupech totiž udělal jedno velkorysé gesto.

Foto: Facebook: Francis N'Gannou

Francis Ngannou (vpravo) a Shaquille O'Neal. Velký se sešel s ještě větším.

Článek

Bývalá hvězda LA Lakers byla nakupovat v klenotnictví v Atlantě a všimla si jednoho muže, který akorát vybíral zásnubní prsten pro svou přítelkyni. Když se chystal prsten zaplatit, Shaq podstrčil prodavači svou kartu, aby šperk zaplatil s ní.

Neznámý muž byl z gesta evidentně zaskočen, když si s basketbalovou legendou poté potřásal rukou, ptal se, co je dlužen. „Byl hrozně plachý, hned se ptal, kolik mi dluží," řekla bývalá hvězda NBA v rozhovoru pro TNT.

Shaq za svůj čin teď sklízí pochvalu na sociálních sítích. „Udělat pěkné gesto, když si ho můžete dovolit, je super. Dobře on," okomentoval situaci jeden z uživatelů. Jiní ho nazývají „skvělým chlapem" či „inspirací." Ne všichni však byli z jeho gesta nadšeni, někteří ho považovali za pouhý reklamní trik, nebo Shaqovi vyčítali, že zásnubní prsten by měl muž své ženě koupit sám.

Přijali byste takové velkorysé gesto, být ve stejné situaci?
ANO
86,4 %
NE
13,6 %
Celkem hlasovalo 538 čtenářů.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články