Hlavní obsah

Fast Foot: Závěrečná vřava. Poslední kus jde na scénu

Praha

Nadešel den, který vše spočítal. A to doslova, u běžců to tak prostě už chodí. Seriál Fast Foot se vydal do Olomouce, kde se konal půlmaratón. Pětiměsíční polykání kilometrů se smrsklo do tří hodin. Maximálně. Premiéra Karol a Jana Tuny, a také konec trojité sázky s Jacobem, která poznala svět s běžeckým panicem v lednu.

Fast Foot - cesta do OlomouceVideo: Sport.cz

 
Článek

Praha - Olomouc po kolejích. Celý vagón jen pro Fast Foot a fanoušky, kterých byla dvacítka. Ti si vybojovali šanci běžet na Hané. Radost, euforie, adrenalin, neznámo, obavy. Vše se míchalo jako v mixéru, kde bylo zaděláno na překvapení, ale nikdo nevěděl jaké.

Navíc nešlo nakonec jen o boj s časem. Někteří z účastníků zjistili, že nemohou startovat, nedokázali se domluvit s přihlašovacím systémem. Online chybička se vloudila. V ohrožení byla i Karol a Jan Tuna. Zmatek, stres, organizační bitva ještě před samotným startem. Pár desítek minut bezvládí bylo vyřešeno ke spokojenosti všech, někteří ale měli propocený dres ještě před devatenáctou hodinou, kdy započal samotný závod.

Poslední kus jde na scénu

Do něj více než dvacet běžců ve sněhobílých dresech vyběhlo v jednom šiku. Zůstávala jediná odpověď. Nakonec doběhli všichni. Premianti překvapili, překonali sami sebe a sázka došla také závěru. Jediný smutný tak byl Jacob, prohrál a čeká ho trest. Jaký?

Pokud chcete vidět cestu snažení, závod, výsledky, emoce a rozlučkový díl seriálu Fast Foot, stačí kliknout na Stream.cz, tam dnes vychází poslední kus. Jestliže se rozhodnete poté jít běhat, tak snad jedině - dobrý běh! Třeba se někde potkáme...

Reklama

Související témata: