Hlavní obsah

Staň se bojovníkem a vyzkoušej Vyškov. Nic pro slečinky

Kdo skočí do tohoto dobrodružství z kancelářské židle, zažije patrně stavy, které ho vysají. Máte rádi adrenalin? Máte šanci si sáhnout na dno. Extrémní běžecký a překážkový závod Army Run není pro slabší povahy. Tady poznáte své fyzické i psychické limity. Zapište si 22. července, start od 10 hodin ve Vyškově. Přivítá vás vojenský prostor.

Army Run ve Vyškově

 
Článek

Tady nedostanete nic zadarmo - fyzička, síla, obratnost, vůle, hlava. Tahle pětka vám pomůže dostat se do cíle. Máte ji? Příležitost otestovat své tělo a hlavu máte ve Vojenském újezdu Březina, připraveny budou dvě trati – Major (10 km a minimálně 40 překážek) a General (15 km a minimálně 60 překážek).

Hlavní lákadlem je originální vojenská dráha bojovníka, na které jsou drilováni všichni armádní profesionálové. Těžko si lze představit komplexnější zkoušku vlastní fyzické připravenosti.

Zkouška od profesionálních vojáků

Na 1 500 metrech si užijete. Dráha bojovníka nabízí všechno, co dokonale prověří schopnosti a dovednosti každého účastníka. Navíc je už dnes jedním ze symbolů Army Runu, protože spojuje svět vyznavačů extrémních překážkových běhů a profesionálních vojáků.

„Dráha bojovníka je naprosto jedinečná záležitost, které se něco jen tak nevyrovná. Myslím, že jsme jediný závod, který má dráhu bojovníka na své trati, za což patří obrovský dík Armádě České republiky a Vojenskému újezdu Březina," je nadšený organizátor závodu Ondřej Kodeš.

Rozhoduje i psychika

Pokud zvládnete vše fyzicky, nemáte vyhráno. Daleko více vás může potrápit psychika. Tma, lezete do míst, kde nic nevidíte, slyšíte jen nepříjemné zvuky, štěkot psů. Taková kulisa vládla před rokem. Konzumace červů je proti tomuto jen slabým odvarem.

„Často čelíme otázkám zájemců, jestli závod Army Runu zvládnou. My jim na to ale neumíme dát odpověď, protože neznáme jejich připravenost. Všechno si ale mohou vyzkoušet při tréninkovém programu Army Run Drill, kde jim spolu s profesionálními vojáky poradíme, jak se na Army Run nachystat a jak si poradit s překážkami. Pak každý pozná, jestli Army Run zvládne nebo ne," vysvětluje Kodeš.

Kdo nestihne trénink před sobotou, musí do toho skočit rovnýma nohama. Hodně štěstí.

Reklama

Související témata: