Hlavní obsah

Miminko? Rozhoduje se rok od roku, říká manžel biatlonové krásky, která se dočkala zlata

Praha

Vytoužené zlato z MS má, je ve hře o velký glóbus za celkové prvenství ve SP biatlonistek, ale italská média se už také ptají, co má Dorothea Wiererová Corradiniová v plánu dál. Bude kráska pokračovat i po šampionátu 2020 doma v Anterselvě, který před ní stojí jako mezník, po němž se bude rozhodovat? Nastane už čas na potomka? Zatím se závodnice, jíž bude 3. dubna devětadvacet, soustřeďuje na závěr téhle sezony.

Foto: Tt News Agency, Reuters

Dorothea Wiererová z Itálie se sbírkou medailí z MS v Östersundu.

Článek

„Jsem šťastná o to víc, že velké akce mi ne vždy vycházely," uvedla po premiérovém zlatu na samém konci šampionátu v Östersundu, když ovládla závod s hromadným startem.

Letos se nadechla do vskutku fantastické sezony korunované triumfem. K tomu šance v celkovém pořadí SP, v němž je první společně s krajankou Vittozziovou. A kultovní biatlonové místo Anterselva pro ni coby dějiště příštího MS může být ještě větším tahákem. A neprotáhne pak své úsilí třeba až do olympiády v Pekingu v roce 2022?

Foto: Tt News Agency, Reuters

Dorothea Wiererová ovládla na MS závod s hromadným startem.

Dítě podle všeho není bezprostředně v plánu. „Rozhoduje se vlastně rok od roku," citují italská média manžela závodnice, o dvanáct let staršího sportovního manažera Stefana Corradiniho.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

❤️👫

Příspěvek sdílený Stefano Corradini (@stefano_corr),Bře 3, 2019 v 5:55 PST

Už jednou přitom biatlonovým světem proletěla zpráva, že Wiererová je těhotná. To bylo na konci roku 2017. Vysvětlilo se to až surově prozaicky – otravou z jídla.

Mělo by smysl končit, když se s přibývajícími léty nebývale daří? ptají se teď italská média. Wiererová přitom coby teenagerka rozhodně nepatřila mezi vzorné sportovkyně. Měla kila navrch. Ne vždy trénovala, jak by bylo třeba. Teď si dává záležet na tom, aby i na sítích bylo vidět, jak pracuje.

Pozoruhodný příběh tří sester – biatlonistek – prostě poutá pozornost. Starší Caroline už dozávodila, o více než deset let mladší a snad ještě půvabnější Magdalena naznačuje, že by se s malorážkou a na lyžích také mohla prosadit.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

😘😘

Příspěvek sdílený Wierer Magdalena (@magdalena_wierer),Pro 24, 2018 v 12:00 PST

Reklama