Hlavní obsah

Koukalová v montérkách. Job mám, hlásí. Ale až po biatlonu!

Praha

Zatím se věnuje nadačním aktivitám, v montérkách v souvislosti s tím zapózovala v autosalonu v Hradci Králové. Přímou odpověď na otázku, zda se vrátí do světa biatlonu Gabriela Koukalová ovšem nechává pro fanoušky na květen, ač před časem sama potvrdila, že už má v téhle záležitosti jasno.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Biatlonistka Gabriela Koukalová na archivním snímku.

Článek

Po návštěvě autosalonu se pustila alespoň do náznaků. Pod fotografii, na níž je zachycena pod autem v montérkách a s nářadím v ruce, napsala, že kromě jiného našla i „případný ´job´, až jednoho dne skončí s biatlonem".

Je to tedy tak, že opravdu ještě neskončila? Nebo si jen marketinkově pohrává s realitou?

"Nechci předjímat, počkejte si, prosím," řekla ohledně biatlonové kariéry před pár dny s odkazem na květen. "Když něco děláte od dvou let, tak je to součást vašeho života. Biatlon a já jsme jako nerozlučná dvojka, to nejde oddělit," uvedla též Koukalová, která nyní propadla józe, cyklistice a turistice s trekingovými holemi.

V současnosti je zdá se pohlcena i svými novými projekty. Pořádá projekt Společně správnou cestou a partnery jí dělají hokejový kouč Marian Jelínek a výživový specialista Pavel Suchánek. Workshop je určen pro rodiče a mladé sportovce ve věku od 12 do 16 let na jejich cestě k vrcholovému sportu.

Reklama