Hlavní obsah

Tvrdá příprava na novou sezonu. Pád v plné rychlosti vzala slovenská biatlonistka s humorem

Ruhpolding/Praha

Příprava na sezonu je u biatlonistů tvrdá a často se bohužel neobejde bez pádů. Jeden takový zažila v minulých dnech i slovenská biatlonistka Ivona Fialková, která se při sprintu v rámci tréninku na kolečkových lyžích nepříjemným způsobem v plné rychlosti poroučela k zemi.

Foto: Instagram: Ivona Fialková (story)

Ivona Fialková se během tréninku poroučela k zemi.

Článek

Ivona Fialková se v rámci letní přípravy „utkala" ve sprintu se starší sestrou Paulinou. Jejich pomyslný závod ale skončil pádem Ivony. Ta však následně ukázala smysl pro humor a video, na kterém je celá situace zachycena, umístila na svůj instagramový účet. Ke všemu připsala pouze „rychleji, rychleji, rychleji".

Fanoušky pak Slovenka uklidnila, že k vážnějšímu zranění nedošlo - na fotografii, kterou zveřejnila v tzv. stories, je vidět, že pád odnesly hlavně dlaně, které byly pod roztrženými rukavicemi rozbité.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Faster, faster, faster...🙄 . . . #biathlon #ruhpolding #summertraining #sprint #falldown #fialky

Příspěvek sdílený Ivona Fialková (@ivka.fialkova),Čec 24, 2019 v 11:14 PDT

Z odřenin má ale Slovenka dost času se vzpamatovat. První zastávka SP nové sezony je totiž naplánována až na konec listopadu, kdy startují závody ve švédském Östersundu.

Foto: Instagram: Ivona Fialková (story)

Toto jsou následky pádu slovenské biatlonistky.

Obě sestry se budou v nadcházející sezoně jistě chtít předvést a vylepšit svá umístění z předchozí sezony, v níž zejména Paulina zářila. Starší ze sester Fialkových se loni umístila na konečné 6. příčce v celkovém hodnocení. Ivona Fialková pak skončila 69.

Reklama