Hlavní obsah

Já se nevzdám, směje se Koukalová. Odkryla to, co venku musí skrývat

Praha

To jsou starosti, povzdychnou možná mnozí. S rouškou ale je to pro dívky a ženy včetně sportovkyň vskutku asi každodenní boj. Okamžiky bez ní jsou na veřejnosti prakticky vyloučené, o to více si třeba i Gabriela Koukalová užívá chvíle, kdy si bez omezení může dopřát to, nač byla zvyklá. A náležitě se pochlubila na sítích.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Gabriela Koukalová ve StarDance. Ilustrační foto.

Článek

Konečně pořádně líčení, zračila se jí z tváře spokojenost. Právě na něm si většinou dávala záležet i i před bitvami v psím počasí, natožpak když vyrážela do společnosti. "Teda, holky, nevím jak vám, ale mně už obrovsky chybí nosit rtěnky!" dala na Facebooku najevo stesk po momentech dřívějšího života.

Teď v době koronavirové mají dámy včetně sportovkyň v tomto směru omezený prostor. Ústa skrývají. A rouška je problém už třeba jen proto, že může ozdobu rtů i tváří narušit, neřkuli rozmatlat. Před pořízením fotografie, kterou umístila na sítích, si ovšem bývalá hvězdná biatlonistka na užití rtěnky dala asi pořádně záležet.

Našla si tak chvíli na připomenutí starých časů a ukázala se jako tygřice vyrážející do společnosti s odkrytými rty. Ovšem podle všeho jen do chvíle, než opustila auto. "Já se ale nevzdám," dodala s úsměvem.

Reklama

Související témata:
Rtěnka