Hlavní obsah

To je fofr. Slunící se biatlonová královna odhalila, čím se také baví

Anterselva

Alpské slunce vyzývá k opalovačce, Dorothea Wiererová je stále ve fázi odpočinku po náročné a hlavně úspěšné sezoně. Jako čerstvá vítězka Světového poháru v biatlonu má ale také plné ruce práce s tím, co nestíhá v průběhu zimy. Na sítě teď umístila video s hromadou čerstvě podepsaných kartiček, o které si její příznivci píšou.

Foto: Sport.cz

Dorothea Wiererová si užívá jaro.

Článek

V Anterselvě a okolí vládne krásné jaro se spoustou slunce, které italská biatlonová královna při každé příležitosti v minulých dnech využívala a pokračuje v tom.

Tentokrát na sítích ukázala i doplňkovou činnost. „Tohle trvá dlouho," posteskla si u videa, kde fofrem sází podpis za podpisem. Výsledkem je pořádná hromádka pro fandy připravených fotografií. Ale slunění má navrch.

Sem tam k tomu drobná tréninková aktivita, sem tam také komerční akce, také nějaké to kilo navíc, jak sama přiznala. Ale na figuře, kterou vystavuje paprskům to zdá se moc patrné není.

Ve vzduchu ale také stále zůstávají její slova o tom, že se po sezoně cítí unavená a s tím spojené úvahy o možném konci kariéry.

Nicméně vše napovídá, že biatlonistka, která před pár dny slavila třicetiny, je nakloněna pokračování až do olympiády v Pekingu. Přiznává, že příští dva roky je více méně ochotná vyhradit pro sport. „Ale pouze se skupinou, která nás přivedla k vítězství," jakoby jen naznačovala nespecifikované pnutí kolem národního týmu pro Gazzetta dello Sport.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Dorothea Wiererová při letošním SP v Novém Městě na Moravě.

Reklama

Související témata: