Hlavní obsah

Krásná Italka v akci! Holky se chtějí bavit, napsala ke žhavé fotce

Praha

Ať je léto nebo zima, italská kráska Dorothea Wiererová je pořád za hvězdu. V zimních měsících to umí rozbalit na biatlonových tratích, kde sbírá úspěchy, v létě pro změnu září u vody, kdy dokáže potěšit fanoušky odvážnou fotografií. Tou se nebojí pochlubit na sociálních sítích. „Holky se prostě chtějí bavit," napsala k sexy snímku v plavkách, který zveřejnila na instagramovém účtu.

Foto: Sport.cz

Italská biatlonistka Dorothea Wiererová relaxuje.

Článek

Během závodů Světového poháru znají fanoušci krásnou Italku především v kombinéze. Pečlivě nalíčená mladá dáma je i tak stejně často terčem televizních kamer. O to víc, když nechybí na stupních vítězů. Úspěchů má ve sbírce nepočítaně. Je trojnásobnou mistryní světa, dvojnásobnou vítězkou Světového poháru a dvojnásobnou bronzovou medailistkou z olympiády 2014 a 2018.

Pořádně rozparádit umí své fanoušky krásná Italka i během léta, kdy odpočívá před startem přípravy. Naposledy to dokázala třeba snímky v plavkách od moře. V sexy plavkách vyhlíží z paluby člunu nějaké dobrodružství. „Holky se chtějí bavit," napsala ke snímku. A fanoušci hned začali spekulovat, co přesně měla biatlonová hvězda na mysli.

Odpověď jim dal hned další obrázek. Wiererová tentokrát v dvoudílných plavkách s kloboučkem na hlavě pózuje na palubě lodi v přístavu a je znát, jak si užívá pohody. „Víkend," napsala k obrázku. Na tváři Italce svítí široký úsměv, nikdo proto nepochybuje o tom, že o dobrou zábavu měla třicetiletá dáma postaráno.

Reklama