Hlavní obsah

Smutná Koukalová: Chtěla bych pomoci sestře, která je vážně nemocná

Praha

O jejím vítězství v tradiční biatlonové anketě nemohl nikdo pochybovat. Bylo jasné. Gabriela Koukalová si v rámci slavnostního večera mohla vychutnávat zpětně pocity z výsledků v minulé sezóně, rekapitulovat i vzhlížet kupředu jak ji vyzýval jeden z moderátorů večera Jakub Kohák.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Gabriela Koukalová s manželem Petrem míří na vyhlášení ankety Biatlonista roku.

Článek
Fotogalerie

Copak by si královna Gabriela přála? „Aby vykoukl malý Koukal? Nebo aby se vysoukal malý Soukal?" chrlil slovní hříčky na téma případných potomků Kohák.

„Není to úplně veselý téma," nasadila odlišný tón. „Chtěla bych napomoci sestře, která je hrozně vážně nemocná," odtajnila, co by si přála v nejbližší době, v závěru večera, který se jinak nesl v tradičním duchu.

Nechybělo tradiční děkování. Koukalová se snažila nevynechat nikoho z okolí. Vyzdvihla trenéra Zdeňka Vítka. „Zdenda je skvělej člověk, tím nechci říct, že by ostatní nebyli. Víc mě bere jako lidskou bytost, než jako stroj na výsledky," pravila.

Nezapomněla na klubové zázemí Olympu, fanoušky, rodiče. „Už co jsem začala chodit, mi nazuli na nohy lyže, jinak bych tu nebyla. Největší poděkování ale patří muži s velkým M, mému manželovi," uvedla.

Reklama

Související témata: