Hlavní obsah

Manžel napadl bojovnici UFC. Skončil ve vazbě, ona v nemocnici

Praha

Žádný boj v kleci, trénink, sparingy, ale manžel stojí za jejím zraněním. Zápasnice MMA Rachael Ostovichová skončila v nemocnici se zlomeninou a poraněným obličejem, on putoval do vazby. Američanka kvůli této nepříjemné záležitosti přišla o zápas pod slavnou organizací UFC, její premiéra s Paige VanZantovou se odkládá.

Foto: Facebook: Rachael Ostovich

Rachael Ostovichová skončila v nemocnici s poraněním obličeje, její manžel je kvůli napadení ve vazbě.

Článek

Podle serveru hawaiinewsnow.com nešlo o první napadení, kterému musela v manželství čelit. Jejím partnerem je havajský zápasník Arnold Berdon, který měl svoji choť během útoku opakovaně udeřit do hlavy, obličeje a žeber.

Berdon se v úterý odpoledne obrátil na policii a následně byl zatčen kvůli podezření z pokusu o vraždu. Ostovichová kvůli zranění přišla o zápas, který měla v plánu 19. ledna v Brooklynu.

„V noci na neděli došlo k velmi nešťastnému incidentu. Rachael Ostovichová utrpěla zlomeninu a další zranění. Nyní je už doma. Rodina by chtěla požádat o soukromí při řešení této záležitosti. Rádi bychom poděkovali UFC za veškerou podporu, stejně jako fanouškům a médiím za jejich zájem," řekl v prohlášení manažer bojovnice.

Sedmadvacetiletá Američanka má v profesionální kariéře za sebou osm zápasů v MMA, čtyřikrát vyhrála. Mezi amatérkami absolovovala šest duelů a vždy odcházela jako vítězka.

Reklama

Související témata: