Hlavní obsah

Nepřátelství českých bojovníků vyřeší až pěsti. Atmosféra houstne

Praha

Nemají se rádi? Podle jejich peprných vyjádření nejde jen o kouřovou clonu, která by měla být komedií pro fanoušky. Petr Ondruš se 27. prosince potká v kleci s Patrikem Kinclem v O2 areně na galavečeru XFN. Už několik týdnů rivalita těchto dvou českých bojovníků graduje. Kdo je lepší, určí až samotný MMA duel.

Vyhrocená bitva MMA Petr Píno Ondruš vs. Patrik KinclVideo: Sport.cz

 
Článek

Jedna výživnější slovní přestřelka proběhla už v listopadu v Pardubicích. Zatímco Ondruš mluvil do mikrofonu, Kincl opustil klec a vztyčil palec nahoru. „Počkej v prosinci, to uvidíme, jaký jsi soupeř."

„Nechovej se jako dítě. Chtěl jsem tě přivítat v 84 (váhová kategorie), ale, kamaráde, tohle na mě nestačí," vpálil Ondruš Kinclovi po zápase s Alexanderem Dolotěnkem.

Za pár dnů se opět potkali. A nálada se nesla v podobném duchu. „Slibuju, že zápas bude velmi zábavná podívaná," vyslal Ondruš k sokovi, který seděl vedle něj u stolu. „Chci se stát československou jedničkou ve střední váze, to je skutečně můj cíl. Píno (Ondruš) je excelentní postojář, ale v MMA je trochu jiný, proto z jeho postoje strach nemám." reagoval Kincl.

Užij si Vánoce, nadílka bude 27. prosince

Naposledy společný vzduch dýchali v Praze na veřejném tréninku pro fanoušky koncem minulého týdne. Oba mají jasno, oba si také poslali prostřednictvím Sport.cz své myšlenky, které opět potvrdily, tady lásku nehledejte.

„Patriku, prosím tě, buď tak hodnej, shoď aspoň do váhy, vypadáš strašně při těle. Nevím, jestli máš nějaký problém s vodou. Měl bys shodit, abys neudělal ostudu," vyslal Ondruš jedovatou slinu.

„Atmosféra byla a je hustá. Slíbil jsem, že ho ukončím před limitem, a to hodlám dodržet. Váha pro mě není žádný problém. A vzkaz? Užij si Vánoce, nadílka bude 27. prosince," nezůstal pozadu Kincl.

Pokud bude O2 arena vyprodána, můžete sledovat galavečer na O2 TV Sport.

Reklama

Související témata: