Hlavní obsah

Dva veteráni UFC v Liberci. Vémola slibuje Princovi T.K.O. Pro Peštu se loví sok v Rusku

Praha

Potvrzeno! Organizace Night of Warriors dnes oznámila, že Karlos Vémola se opravdu potká 6. dubna v kleci s Francouzem Princem Aounallahem. Dlouho očekávaný MMA duel bude jedním z vrcholů večera. Fanoušci se také mohou těšit na Viktora Peštu, který by měl mít zahraničního soupeře, současné nitky vyjednávání vedou do Ruska. Pod Ještědem fanoušci uvidí dva české bojovníky, kteří poznali nejprestižnější MMA ligu UFC.

Foto: Facebook: Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola "doma". V kleci.

Článek

„Ano, dnes již definitivně můžeme potvrdit, že se fanoušci dočkají dlouho avizovaného duelu mezi Karlosem Vémolou a Prince Aounallahem, ten se uskuteční na půdě liberecké Home Credit Areny 6. dubna," potvrdila Sport.cz za organizátory Monika Soukalová. Informaci poté stvrdil samotný zápasník. „Jasně, že jsem rád za ten zápas. Tenhle rok fanouškům doručím všechno, co jsem slíbil." A bude slibované T.K.O.? „To je snad jasný," usmál se Terminátor.

Třiatřicetiletý Vémola se měl potkat s Princem v kleci už před rokem na galavečeru Night of Warriors 24. března, ale kvůli zdravotním komplikacím k němu nedošlo, pak byla cesta zavřena. Poté, co první Čech v UFC přestoupil od organizace XFN k rivalovi Oktagon MMA, nová Vémolova stáj svolila k zápasu pod Ještědem. „Zápas se uskuteční také díky organizaci Oktagon MMA, která pro tento zápas Karlose uvolnila," dodala Soukalová.

Karlos Vémola a jeho reakce na Prince před rokem

Vémolu čeká před Libercem ještě 16. března zápas v Ostravě na galavečeru Oktagon MMA, kde se mu v kleci postaví Polák Pawel Brandys.

Peštu svrbí ruce

Pešta naposledy zápasil v červnu minulého roku v Rusku pod organizací RCC, když prohrál s Alexandrem Jemeljaněnkem, který mu zlomil nos a upravil bilanci na 13 výher a 5 porážek. Před českými fanoušky zápasil naposledy 25. června 2017 v Praze, když porazil Poláka Michala Kitu.

"Soupeře zatím neznám, uvidíme, s kým Night of Warriors přijdou. Důležité je, že se na zápas těší. Dlouho stál a pro MMA zápasníka je to asi nejhorší stav. Už ho svrbí ruce a těší se, jak se po dlouhé době představí českému publiku," vzkázal do Liberce Daniel Barták z Penta Gymu Praha, který Peštu v Česku připravuje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.